Szennyvízcsatorna tisztítás?

2023.10.19. 16:46

Ne dőljenek be! - Csalók járják a Győr és Mosonmagyaróvár környéki településeket

A Pannon-víz Zrt értesülései szerint megtévesztően kerestek fel néhányan a háztartásokat, intézményeket, vállalatokat különböző csalók kötelező szennyvízcsatorna tisztításra hivatkozva. Így kísérelnek meg bevételhez jutni a felhasználóktól.

Kisalföld.hu

Illusztráció -

Forrás: Shutterstock

A fehér Ford tranzittal közlekedő, egyenruhát viselő megtévesztő személyek eddig már Dunaszeg, Kunsziget, Dunaszentpál településeken próbálkoztak.

- Fontosnak tarjuk felhívni figyelmüket arra, hogy a szolgáltatási pont a telekhatáron belül egy méterre elhelyezkedő tisztítóakna. Társaságunk a tisztító aknától a gerincvezeték irányába található csatornaszakaszt üzemelteti és annak tisztítását, karbantartását térítésmentesen végzi

 - írja a Pannon-Víz Zrt.

A Pannon-Víz Zrt. munkatársai évente egyszer keresik fel személyesen a háztartásokat a vízmérők éves leolvasása miatt, aminek időintervallumáról a számlákról tájékozódhatnak. A lakossági felhasználási helyek felkeresése mindig a megadott hónap 1-15. napja között történik. Pénzt, aláírást, egyéb adatot nem kérhet a leolvasó a felkeresés során. A vízmérő leolvasók „pannon-vizes” emblémával ellátott formaruhát viselnek és az adatokat digitálisan PDA készülékekben rögzítik.

Kérik a felhasználókat, hogy ne dőljenek be jóhiszeműen a félrevezetőknek. Amennyiben kétségük támad tárcsázzák az éjjel-nappal hívható 96/522-601-es telefonszámot vagy a 06-80-20-40-86 ingyenes zöldszámot!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában