Közösségben

2023.10.11. 19:29

Egymásra találtak a generációk a Jereván lakótelepen Sopronban - fotók

Kedves, szeretetteljes hangulatban adta át a Jereváni Ciklámen Nyugdíjas Egyesület a saját kezűleg varrt pörgős szoknyákat és kiskötényeket a lakótelep Trefort téri Óvodájának.

Kisalföld.hu

Fotó: Módos Máté

A nyugdíjasklub ajándékát az erre az alkalomra összeállított vidám műsorral köszönték meg az óvodások, akik ellátogattak a nyugdíjasklubba.

A mesébe illő csodaszép darabokat Csomós Sándorné, Erzsi varrta nagy szorgalommal, a nyersanyagot – a vidám mintás, szebbnél szebb textilanyagot, csipkét, fonalat – a nyugdíjasklub tagjai biztosították a munkához, akik nagy szeretettel várták a gyermekeket.

Fotó: Módos Máté

Az ovisok nemcsak a nagy táskányi szép és kedves ajándékkal, de egy emlékezetes élménnyel is gazdagodtak a nyugdíjasok közösségében. Fontos a közösségek közötti együttműködés és kapcsolatteremtés. A közös örömteli szép pillanatok, a jó tettek, az egymásra szánt idő egymás megbecsülésére és tiszteletére tanítanak – mondta Tóth Éva, a Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzatának elnöke.

A Jereván Településrészi Önkormányzat számára nem csak öröm, de cél is az, hogy az településrész aktív közösségei egymásra találjanak. Az meg különösen öröm, amikor a generációk közötti élményteli találkozásoknak lehetünk előmozdítói - tette hozzá az önkormányzati képviselő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában