35 ezer forint

2023.09.04. 13:00

Tanévkezdési támogatás Szárföldön

Komoly összeget, 35 ezer forint óvoda- és iskolakezdési támogatást ad a szárföldi önkormányzat a helyi gyerekeknek és fiataloknak. Vannak persze feltételek.

Kisalföld.hu

 A képviselő-testület döntése szerint a 35 ezer forintos iskolakezdési támogatásban azok az általános iskolások, illetve a középiskolai tanulmányaikat nappali tagozaton végzők részesülhetnek, akik a faluban lakóhellyel rendelkeznek. Az érintett családokban az egy főre eső havi jövedelem nem haladhatja meg a 285 ezer forintot. 

A kérelmeket szeptember 30-ig lehet benyújtani a szárföldi iskolában és a polgármesteri hivatalban megtalálható nyomtatványon. A részletek, a szükséges mellékletek is a dokumentumban olvashatók. A késve beérkezett kérelmeket nem tudják elbírálni. 

Az óvodakezdési támogatásnak is hasonlóak a feltételei, az ovis gyerekek szülei az intézményben kérhetik el a szükséges nyomtatványokat. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában