EzTörténtKisalföld

2023.09.21. 22:21

Erről írtunk 30 éve - Épül a csatorna Gyömörén

Múltidézés régi Kisalföldekkel.

Kisalföld.hu

60 éve –  Párttanácskozás

Tegnap délelőtt kibővített ülést tartott az MSZMP Győr-Sopron Megyei Bizottsága. A megyei pártbizottság tagjain kívül a tanácskozáson részt vettek az ipari üzemek párttitkárai, igazgatói, főmérnökei. Az ülés napirendjén az iparvezetés színvonalának megvitatása szerepelt.

50 éve – Környezetvédelem

A Műszaki és Természettudományi Egyesületek (MTESZ) mosonmagyaróvári szervezetének vezetősége a legutóbbi ülésén foglalkozott a város és környékének környezetvédelmével. Az urbanizáció, az ipari és technikai fejlődés következtében végbemenő környezeti változás a mai emberiség egyik legnagyobb gondja. A környezetvédelem napirenden van a nemzetközi politikában is, mert szorosan összefügg életformánkkal, termelési módszereinkkel.

30 éve – Épül a csatorna

Folytatódnak a szennyvíz- és csatornahálózat építési munkái Gyömörén. A költségek hatvan százalékát állami céltámogatás fedezi, a lakóknak 30 ezer forinttal kellett hozzájárulniuk lakóegységenként.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában