200 liter háztartásonként

2023.08.03. 13:51

Lomtalanítás Szárföldön

Lomtalanítást tartanak a faluban augusztus 4-én, pénteken, délután egy órától négyig és augusztus 5-én, szombaton, reggel nyolctól délután négy óráig.

Kisalföld.hu

A konténert az általános iskola hátsó udvara mellett helyezik ki, a Váradi köz felől. Az előző évekhez hasonlóan szigorú szabályai lesznek az akciónak. A gyűjtőbe helyezhető hulladék mennyisége háztartásonként 200 liter, amit csak a megjelölt időpontokban vihetnek ki a tulajdonosok. Máshol letenni a szemetet tilos.

Nem kerülhet a konténerbe zöldhulladék, például nyesedék. Olyan szelektív hulladék, amelyet a kék-, illetve a sárga kukákba is elhelyezhető. Állati tetem, vállalkozói tevékenységből eredő szemét, autóalkatrészek, építési-, bontási törmelék, gumiabroncs, veszélyes hulladék, például vegyi anyag, akkumulátor, azbeszt, gyógyszer. Elektronikai hulladék, fém hulladék, például hordó, ereszcsatorna, vagy drótkerítés. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában