Pénteken kezdték keresni

2023.08.05. 18:28

Holtan találták meg az idős asszonyt Mosonszentmiklóson

Mészely Réka

A külterületen található téesznél lévő szénabáláknál találta meg egy polgárőr a pénteken eltűnt asszonyt.

Fotó: Eltűnt Prospectíve

„A mai napon eltűnt (...)-né, (...) néni a Hársfa utcából. Sötét színű ballonkabát van rajta” – tette közzé közösségi oldalán Bedő Csaba mosonszentmiklósi polgármester pénteken. Szombaton reggel ezt írta ki: „A tegnapi nap óta keressük (...)-nét a Hársfa utcából. Sajnos a tegnapi éjszakába nyúló keresés, a kamerafelvételek visszanézése eredménytelenül zárult, így az ma folytatódik. A rendőrség kéri ez ügyben a polgárőrség és a lakosság segítségét. Aki szeretne és tudna segíteni a mai keresésben, az 11 órakor jelenjen meg a néni Hársfa utcai lakása előtt, itt lesz a gyülekező. A további instrukciókat itt adja meg a rendőrség.” 
Majd arról számolt be a polgármester, hogy a kutatás okafogyottá vált, mert sajnos megtalálták holtan az idős asszonyt.

Forrás Eszter vezető irányítása mellett, a győri Eltűnt Prospectíve személykereső csapat is bekapcsolódott a keresésbe.
– Több csapatra oszolva fogtunk a keresésnek a helyi polgárőrökkel. A külterületen található téesznél lévő szénabáláknál találta meg egy polgárőr az asszonyt, sajnos már nem élt – hangsúlyozta érdeklődésünkre Forrás Eszter, megjegyezve, hogy az idős nő halálát kihűlés okozhatta.
Figyeljünk oda az idős családtagjainkra, szomszédokra: ha látjuk, hogy egy idős ismerősünk bolyong, állítsuk meg, mert néhány másodperc is elég a bajhoz – emelte ki a szakember.

Az  Eltűnt Prospectíve csapata működött közre a néhány hete Halásziból eltűnt idős asszony keresésében is. Forrás Eszter tájékoztatása szerint ott az első kutatás nem hozott sikert és több nap után ismét keresésnek indultak.


 

– A lovarda mögötti területen találtunk rá az idős asszonyra, akit ruházata alapján lehetett beazonosítani – tette hozzá. Sajnos már ő sem élt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában