Vízpótlás és felfrissülés

2023.07.12. 08:27

Párakapuk és ivókutak enyhítik a hőségérzetet Győrben, Kapuváron és Csornán

Kisalföld.hu

Forrás: Pannon-Víz

 A meleg nyári napokon különösen fontos odafigyelni szervezetünk egészségére, a fokozott folyadékbevitelre, hiszen a hosszan tartó hőség nemcsak a kisgyermekeknek és az időseknek okozhat egészségügyi problémát, hanem gyakran az egészséges emberek szervezetére is kedvezőtlen hatással lehet.

A hőség enyhítése érdekében a korábbi évekhez hasonlóan a Pannon-Víz Zrt. munkatársai párakapukat helyeztek ki Győrben a Baross Gábor úton, a Dunakapu téren, a volt megyeháza előtti téren, 

Forrás: Pannon-Víz

továbbá Kapuváron a Fő téren, az Esterházy Pál sétányon, valamint Csornán a Mártírok terénél és a Városháza előtt is, amivel mérsékelni tudják a járókelők hőségérzetét a nyári melegben.

A vízpárát permetező kapuk alatt azonnali felfrissülést érhetünk el még a legmelegebb napokon is, akár 10-15 fokkal is csökkenthetjük hőérzetünket, felüdíthetjük vele arcunkat, testünket. 

Az ivókutak és a kapuk kihelyezésével a Pannon-Víz Zrt. igyekszik mindent megtenni azért, hogy ez emberek közérzetét javítani tudja és elviselhetőbbé tegye a forró nyári napokat - közölte a társaság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában