Összehozza a kínálatot és a keresletet

2023.07.13. 11:41

A helyi termelőket és vásárlókat segíti a Komáromi Kosár Közösség

A most alakuló egyesület vezetőjétől, Gucsi-Végh Ivett-től megtudtuk, hogy a Komáromi Kosár Közösség azzal a céllal jött létre, hogy rövid ellátási láncba fogja össze a helyi termelőket, vásárlókat és önkénteseket.

Kisalföld.hu

A program jóvoltából a csoport tagjai egyrészt a termelőket szeretnék támogatni és segíteni, valamint meg szeretnék szervezni, hogy a vásárlók könnyebben jussanak hozzá a helyi termelők portékáihoz. 

Az első találkozóra a Generációk Házában került sor, a következő összejövetel ugyancsak itt lesz július 21-én. 

A Komáromi Kosár Közösség egy webáruházat biztosít a termelőknek és a vásárlóknak, erre a felületre kerülhetnek fel a jövőben a termékek, ahonnan azokat meg is rendelhetik az érdeklődők. A programra már sokan jelentkeztek, de a szervezők továbbra is várják mindazokat, akik zöldséget, tejtermékeket, húsféléket vagy éppen kézműves árukat állítanak elő. 

Bővebb információ a Komáromi Kosár Közösség Facebook-­oldalán és a „Komáromi Kosár aktív cselekvők” Facebook-csoportban található. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában