Erős dugók várhatók

2023.06.12. 05:55

Újabb nagy forgalomkorlátozás lép életbe keddtől a 83-as főúton Győr térségben - három pontba szedtük a legfontosabb változásokat

A munkálatokkal kapcsolatban kérik az arra közlekedők szíves türelmét és fokozott figyelmét, valamint a tereléseknél elhelyezett KRESZ jelzések, korlátozások fokozott betartását.

kisalfold.hu

Fotó: Kisalföld-archívum

A 83. sz. 2x2 sávos főút Pápa – Győr M1 közötti szakaszának kivitelezésével összefüggésben, a győri bevezető szakaszt érintően az alábbi forgalmi változásokra kell számítani:

  • 2023. június 13-19. között várhatóan, a Malom utcai turbó körfogalom kopóréteg szintű kiépítését végzi a kivitelező. Az aszfaltozási munkák ideje alatt a Malom utcán – Ménfőcsanak és Gyirmót városrészek irányában – teljes útzár lép érvénybe.
  • A 83. sz. főút forgalma 2x1 sávon biztosított lesz, azonban időszakosan itt is számítani kell váltakozó irányú, jelzőőrös irányításra. Ezen munkálatokhoz kapcsolódóan az érintett szakaszon a 20Y, a 21, a 21B, a 22 és a 22B jelű helyi autóbusz járatok a Garan János utca - Galgóczi Erzsébet utca terelőútvonalon közlekednek.
  • A járatok nem érintik a „83-as út, gyirmóti elágazás” megállóhelyet. A helyközi járatok ezen időszak alatt továbbra is menetrend szerint közlekednek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában