Százötven diák

2023.06.14. 10:10

Szolgálatban Másokért Nap Mosonmagyaróváron

Június 9-én, a Punishers LEMC Hungary és a Hunyadi Honvédség és Társadalom Baráti Kör Egyesület pályaorientációs napot szerveztek Mosonmagyaróváron a középiskolások részére, „Szolgálatban Másokért Nap” elnevezéssel.

kisalfold.hu

Forrás: Katasztrófavédelem

A rendezvényen részt vett a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság, a Mosonmagyaróvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség, A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézet, az MH Dánielfy Tibor 205. Légvédelmi Rakétaezred és a Szent Kristóf Mosonmagyaróvár és Kistérsége Közhasznú Mentőalapítvány - írta honlapján a katasztrófavédelem.

Az eseményen körülbelül százötven pályaválasztás előtt álló diák vett részt, akik lelkesen bújtak védőruhába és örömmel próbálták ki a különböző tűzoltó szakfelszereléseket, kézbe vehették a feszítő-vágót és azt is megtapasztalhatták milyen vízsugárral célba lőni.

A rendezvényen volt ügyességi vetélkedő, mindegyik résztvevő szervezet képviselőjétől pályaorientációs előadásokat hallhattak a diákok, valamint kötetlen beszélgetésekre is lehetőségük volt az egyenruhásokkal.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában