Elő a tétekkel!

2023.06.19. 19:11

Ritka kincs a garázs Győrben - Most több helyiségre is licitálhatunk az önkormányzat árverésén, mutatjuk a kikiáltási árakat

Péntek délig lehet megtenni az ajánlatokat a nem lakás célú helyiségek bérletének licitjén. Minden esetben 5 éves bérleti jogviszonyról van szó - tudta meg portálunk.

kisalfold.hu

Fotóillusztráció: MW-archívum

Fotó: Matey István

Licitálni lehet 32 üzlethelyiségre, köztük meleg konyhás vendéglátóhelyre, valamint borozóra is. A 12 és 184 négyzetméter közötti helyiségeknél 30 és 400 ezer forint plusz ÁFA havidíj a minimum összeg, mérettől és elhelyezkedéstől függően.

Emellett 7 iroda bérlésére is ajánlatot lehet tenni. Itt van olyan helyiség, amelynél 20 ezer forint a minimum licit, a legnagyobb 72 négyzetméteres helyiség pedig 110 ezer forintos havi bérleti díjról indul.

4 műhelyre és 5 raktárra is lehet licitálni itt a kezdő licitek 20 és 60 ezer forint között mozognak.

A legnagyobb számban azonban garázsokat hirdetett meg az önkormányzat, összesen 34-et. Legtöbbet a Szent István úton, de Szigetben, Ady városban, Nádorvárosban és Marcal városban is vannak bérbe vehető garázsok. Ezek többsége 13 és 20 négyzetméter közötti alapterülettel rendelkezik és 13 és 20 ezer forint közötti havidíjért indul a licit.

A licit ajánlatokat a Polgármesteri Hivatal Vagyongazdálkodási Főosztály Vagyonhasznosítási Osztályán lehet benyújtani péntek 12 óráig.

A licitet tételenként változó időpontban június 27. és 30. között rendezik.

A licitre bocsájtott helyiségek teljes listáját a Győr-Szol oldalán olvashatják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában