Nincs szó a fájdalomra

2023.06.20. 20:49

Családi tragédia az M86-oson - A balesetet túlélő kislány már nincs életveszélyben, Lengyelországban gyűjtenek az árvának

A lengyel internetes portálok is vezetőhírben számoltak be, a hétfőn az M86-os gyorsforgalmi úton, Rábakecöl térségében történt családi tragédiáról. Az életben maradt kislány támogatásra gyűjtést szerveznek Lengyelországban.

kisalfold.hu

Lengyelországban több portál adott hírt a fiatal szülők és kisgyerekeik tragédiájáról. A családból egyedül csak a másfél éves kislány élte túl a balesetet az M86-os autóúton.

Kedden a ddwloclawek.pl helyi weboldal arról számolt be, hogy az elmúlt évek egyik legsúlyosabb, Győr-Moson-Sopronban történt balesetének áldozatai włocławeki család.

A gyerek már túl van az életveszélyen és várhatóan ezen a héten hazaengedik Lengyelországba. A helyi lapok úgy tudják, hogy az egyik elhunyt szülő nővére és férje gondoskodik majd a másfél éves Asiarról - írja a Vaol.hu.

A zrzutka.pl portálon már elérhetővé tették a lánynak szóló adománygyűjtést.

"Adománygyűjtést indítok neki és szeretteinek, hogy legalább egy kis mértékben segítsek nekik ebben a nehéz időszakban. Nem tehetünk mást. Szavakkal nem lehet kifejezni, amit el szeretnék mondani. Nincsenek vigasztaló szavak. A baba elvesztette szeretett szüleit és testvérét. Megérdemli ezt a támogatást" – olvasható a felhívásban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában