Magyar Sport Napja

2023.05.10. 11:34

Komárom sportéletének kiválóságait díjazták

Május 6-án, a magyar sport napján rendezték meg a hagyományos Sportünnepet Komáromban. A helyszín ezúttal a Monostori erőd KlapkArénája volt, ahol számos díjat adtak át. A gálát látványos produkciók színesítették.

Szinak Evelyn

Elsőként a Jó tanuló, jó sportoló díjakat adta át a komáromi általános- és középiskolás diákoknak dr. Molnárné Taár Izabella, a járási hivatal vezetője és Kovács Barna, a Bozsik iskola testnevelő tanára. 

Az Év junior sportolója Kustán Lara, a Jenny's Fitness Sportegyesület versenyzője, míg az Év junior férfi sportolója Nyári László, az Alexandros Kick-Box és Thai Box SE versenyzője lett.

Az Év Edzője elismerést Szabó Zsolt Tamás, a Szőnyi Palánkdöngetők Köre vezetőedzője kapta, az Év csapata díjat a Női kézilabda - Komárom VSE érdemelte.

A magyar sport napján díjazták Komárom legjobbjait a Klapka Arénában. Komárom hivatalos Facebook-oldala

Az Év csapatsportolója elismerést Lelovics Nóra, a Szőnyi Palánkdöngetők Köre versenyzője és Pfneiszli Péter, a Szőnyi Palánkdöngetők Köre sportolója vehette át Turi Bálint alpolgármestertől és Becker Balázstól, a KVSE elnökétől. Az Év női sportolója Bajos Gitta lett, az Év férfi sportolója pedig Pekler Zalán, mindketten az Erődök Városa Sportlövő Egyesület sportlövészei.

Az Év testnevelője Deák Béla, a Jókai Mór Gimnázium tanára lett, emellett átadták a Komárom Város Örökös testnevelője elismeréseket is, melyet Juhász Gáborné, Andrási Mihály, Both András, Varga Imre és Bognár Imre kapott.

A Komárom Város Sportjáért díjat 2023-ban Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke és Harsányi Gergely pályafutását Komáromban befejező, korábbi 179-szeres válogatott kézilabdázó vehette át. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában