Karolina Kórház

2023.05.13. 12:50

Aláírást gyűjtenek a mosonmagyaróvári kórház megmaradásáért - videó

Pénteken kezdte az aláírások gyűjtését, és szombaton a mosoni piacon folytatta a Mosonmagyaróvári Polgári Kerekasztal Egyesület a mosonmagyaróvári Karolina Kórház megmentéséért.

Mészely Réka

Szombaton délelőtt sorra érkeztek az aláírók a Mosonmagyaróvári Polgári Kerekasztal Egyesület felhívására. Fotó: Kerekes István

Aláírásgyűjtésbe kezdett a Mosonmagyaróvári Polgári Kerekasztal Egyesület a Karolina Kórház javára. Szabó Miklós egyesületi elnök tájékoztatása szerint szombaton reggel már több százan aláírásukat adták.

Több cég és magánszemély is segíti a gyűjtést, mely jövő szerdáig tart.

A Karolina Kórház ügyében jövő csütörtökön tárgyal a mosonmagyaróvári képviselő-testület. Az összegyűjtött aláírásokat akkor szeretnék leadni a Városházán.

- Akut a probléma, nyomatékot szeretnénk adni a döntéshozók felé, hogy több mint százezer ember egészségügyi helyzete forog itt kockán - tette hozzá Szabó Miklós.

Szombaton délelőtt sorra érkeztek az aláírók a Mosonmagyaróvári Polgári Kerekasztal Egyesület felhívására. Fotó: Kerekes István

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában