Energiahatékony szivattyút vetnek be

2023.04.28. 22:22

Felújítási munkák kezdődnek a marcalvárosi víztoronyban - jövő héten vízelszíneződésre kell számítani Győr több negyedében

Győr városi és Győr térségi ivóvízellátó rendszer marcalvárosi magastározójának egyik feladó szivattyúját és nagyátmérőjű elzáró szerelvényeit cseréljük a május 1-i hét folyamán - közölte a Pannon-Víz.

kisalfold.hu

Fotó: Kisalföld-archívum

"Az új energiahatékony szivattyú beépítése növeli a város és a térség ivóvízellátó rendszerének az üzembiztonságát, illetve csökkenti az energiafelhasználást.

I. ütemben a szivattyúcseréhez szükséges szerelvények cseréjét 2023.05.04-én (csütörtökön) végzi társaságunk. A szerelési munkákhoz kapcsolódóan 2023.05.02-án (kedden) megkezdődik a torony leürítése. Az ürítési és szerelési munkák alatt is biztosítja társaságunk az érintett területek vízellátását, azonban Adyváros, Nádorváros, Marcalváros I., Marcalváros II., magasövezeti részein előfordulhat nyomásingadozás, vízelszíneződés. Az átmeneti üzemállapotváltozás érintheti a győrújbaráti és a nyúli térséget is!

Az ivóvízszolgáltatás várhatóan 2023.05.05-re (péntekre) helyreáll" - áll a szolgáltató közleményében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában