150. évforduló

2023.03.08. 09:56

Alkotásra invitál a Soproni Szociális Intézmény

A Soproni Szociális Intézmény egész éven átívelő programsorozatot tervez a Balfi úti idősek otthona alapításának 150. évfordulójára, amelybe a lakosságot is szeretnék bevonni.

kisalfold.hu

Az épület legfelső emelete egy csodálatos kápolnát rejt. Mennyezetén Storno Ferenc alkotásai láthatók. Ezeknek a freskóknak a mintáit hívták életre a jubileumi évre tervezett logón, illetve a motívumokból alkottak színezőket, amiket bárki elkészíthet. A színezővel a pozitív hatásokat szeretnék erősíteni, ugyanis a figyelmet a problémákról és a rossz szokásokról egy nyugodt, biztonságos és produktív irányba tereli el. Emellett fejleszti a kézügyességet és remek szórakozás is. A szociális intézmény honlapjáról, a www.soszi.hu -ról letölthetőek a színezők nyomtatható formátumban. 

Az alkotásokat július 31-ig várják postai úton vagy személyesen a Kossuth Lajos utca 10. szám alatt található igazgatóságon. A készítő nevét és életkorát a beadott munkákon jelöljék meg. Az alkotásokat a tervek szerint kiállítják a Balfi úti idősek otthonában, hogy az ellátottak is lássák, a közösségnek valóban alkotó ereje van.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában