Képviselő-testület

2023.02.15. 17:26

Mosonmagyaróváron tárgyalják: költségvetés, támogatások, távhő

Az idei költségvetés rendelete mellett számos fontos témát is tárgyal a mosonmagyaróvári képviselő-testület csütörtökön a városházán.

kisalfold.hu

Forrás: Kisalföld Archív

Fotó: Kerekes István

Csütörtökön délután 1 órától képviselő-testületi ülés helyszíne a városháza díszterme. Szó lesz a hospice-ház 2022. évi támogatásának felhasználásáról és támogatásáról. Beszámolnak a tavaly végzett közbeszerzési feladatokról, jóváhagyják a Flesch Nonprofit Kft. üzleti tervét. IMGSZ és Futura költségvetési szervekkel kapcsolatos fenntartói döntéseket hoznak meg. Felülvizsgálják a közszolgálati tisztviselők díjazásáról szóló önkormányzati rendeletet. A „Víziturisztikai központ létesítése” pályázathoz kapcsolódó önerőről és egyéb intézkedésekről is döntenek. Bővítik a fogorvosi ügyelet ellátotti körét. 

Fontos napirend az önkormányzat idei költségvetésének elfogadása, a távhőszolgáltatás díjairól szóló, a képviselő-testület által adományozható díjakról és elismerésekről szóló, a közterületek elnevezéséről és a házszámozás szabályairól szóló önkormányzati rendeletek módosítása. Módosítják a Mosonmagyar­óvár Térségi Társulás társulási megállapodását, jóváhagyják a polgármester szabadságolási ütemtervét. 

Pályázatokat írnak ki a Mosonmagyaróvári Lurkóvár Óvoda, a Majoroki Óvoda, az Ostermayer Óvoda, valamint a Mosonmagyaróvári Őzikés Óvoda magasabb vezetői álláshelyeire, és az óvodák felvételi körzetét is módosítják. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában