Tervezik a költségvetést

2023.02.15. 08:17

Még kérdéses Győr nagy múltú rendezvényének, a 30. Barokk Esküvő sorsa

kisalfold.hu

20220813 Győr Barokk esküvő, Fodor Virág és Schreiner Károly kötötte össze életét. Győr Barokk esküvő felvonulás díszes ruhákban a belváros utcáin, majd az esemény zárásaként megtörtént az ünnepélyes szertartás. Fotó: Rákóczy Ádám RÁ Kisalföld

Fotó: Rákóczy Ádám

Idén rendeznék meg Győrben a 30. Barokk Esküvőt, azonban az interneten számos hír jelent meg a napokban azzal kapcsolatban, hogy elmarad a többnapos program. Megkerestük Virág-Adorján Andrea polgármesteri főbiztost, aki elmondta lapunknak, az ezzel kapcsolatos költségvetést néhány nap múlva tárgyalja a közgyűlés, így nincs tudomása arról, hogy a város ne tartaná meg a Barokk Esküvőt. Pontos bejelentést később fognak tenni, amiben a többi tavaszi és nyári programot is ismertetik. 

Annyi már biztos, hogy a Győrkőc Fesztiválra nem tud plusz forrást biztosítani a város. A részletekről és a jövőbeni tervekről alábbi cikkünkben olvashat.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában