Flexum-díj

2023.01.02. 15:02

A mosonmagyaróvári termálfürdő 6 munkatársát díjazták

Kustor Réka

Dr. Szeredi Ádám és Rongits Attila a hat kitüntetett társaságában. Fotó: Lovász-Horváth Karolin

A mosonmagyaróvári termálfürdőben nemcsak arra törekednek, hogy az élmény és gyógyulás forrásaként kiszolgálják a vendégeket, azt is fontosnak tartják, hogy az ott dolgozók jól érezzék magukat. A belső kohézió erősítése, a környezetünk problémáira való érzékenység, az emberekkel szembeni empátia, a minőség, a transzparencia számukra alapértékek. Egy bensőséges ünnepségen jó munkájuk elismeréseként hatan vehették át a napokban a tulajdonos, Szeredi Ádám által idén alapított Flexum-díjat. 

Holczinger Barbara szállodamenedzser szolid személyisége határozott és magabiztos vezetési képességekkel párosul. Megbízható munkája révén az Aqua Hotel Termál és az Aquasol Resort mára a tulajdonosi érdekcsoport két legeredményesebb és legmegbízhatóbb szolgáltatási egységévé vált. Renczés Péter 28 éve dolgozik a termálfürdőben, annak gépészete üzemeltetése terén végez kiemelkedő szakmai munkát. Otthonosan mozog a műszaki dolgokban, szakmai ismeretei alaposak. Smukné Radek Bernadett, a Flexum Gyógyászati Központ vezetője egész életében kiemelt figyelmet fordított az egészséges életmódra. A termálfürdő minőségi gyógyászati fejlesztésének megalapozása érdekében végzett szakmai és vezetői munkáját ismerték el. Zwickl Balázsné Pápai Erzsébet szobaasszony szót ért fiatallal, időssel egyaránt. Segítőkész, szorgalmas munkájára bizton számíthatnak. 

Díjat kapott Palkovits Attila úszóedző, úszás- és gyógyúszásoktató vállalkozó is, az úszóiskoláján keresztül bő negyed évszázada járul hozzá a Flexum Thermal & Spa hírnevének öregbítéséhez. 
Végül, de utolsósorban a vendéglátás operatív vezetőjeként a vendégek magas fokú elégedettségéért való példaadó munkáját elismerve Flexum-díjban részesítették Csóka Franciskát, a Havanna Club Kft. üzletvezetőjét is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában