Nyertes pályázók

2022.12.20. 08:19

Milliók turisztikai fejlesztésre: Csornán felújítják a szabadtéri színpadot, Ivánban kerékpáros- és lovas pihenő épül

Csornán kávézó is lesz az apátság épületében.

kisalfold.hu

Felújítják a színpadot Csornán

A megyei közgyűlés döntése értelmében újabb települések nyertek támogatást a megyei területfejlesztési keretből (TOP Plusz) - írtuk meg hétfőn, Németh Zoltán Facebook-on közzétett posztja alapján. Az útfelújításokra nyert több tíz-milliós összegek híre hamar bejárta a megyei települések közösségi oldalait, de fontos szót ejteni a Csornáról és Ivánról, a két település ugyanis turisztikai fejlesztésre nyert milliókat.

Turizmusfejlesztés Csornán és Ivánban

A csornai Premontrei Prépostság 208,5 millió forintot nyert. Gyopáros Alpár, a térség országgyűlési képviselőjének Facebook-on közzétett posztjából kiderül, megújulhat a Premontrei park színpada és új illemhely is épül, valamint kialakítják a LAUDETUR Kávézót az apátság épületében.

Iván 15,9 millió forinttal gazdagodott. A település Facebook oldalán azt közölték, az összegből kerékpáros és lovas pihenőhelyet alakítanak ki. 

 

Kapuvár, Csorna: 497,6-497,6 millió

Korábbi cikkünkben azt is megírtuk, Kapuvár és Csorna összesen közel egymilliárd forintot nyert gyermeknevelési intézmény fejlesztésre.

 

 

 

Németh Zolán bejegyzése

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában