Nyitva tartás

2022.10.31. 11:04

Szemétszállítás és hulladékudvarok az ünnepek alatt

kisalfold.hu

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint a cég működési területén a hulladékszállítás október 31-én és november 1-jén változás nélkül történik. A szolgáltatással érintett helyeken a megszokottak szerint reggel 6 órára kérik kitenni ürítésre a kukákat. 

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő hulladékudvarok október 31-én a rendes nyitva tartás szerint látogathatók, november 1-jén egységesen zárva lesznek. 

A közszolgáltató Bartók Béla úti ügyfélszolgálati irodája október 31-én és november 1-jén zárva lesz, ugyanezen a két napon a telefonos ügyfélszolgálat nem lesz elérhető. 

A hulladékudvarok november 2-ától a téli nyitva tartási rend szerint üzemelnek, e dátumtól a győri hulladékudvarok a megszokott napokon 8 és 16 óra között lesznek nyitva. A győri és a vidéki hulladékudvarok nyitva tartása a www.gyhg.hu weboldalon és a Hulladék 112 applikációban is elérhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában