Takarékoskodó intézmények

2022.10.12. 12:38

Csökkentett üzemmód - Változások a csornai könyvtár, múzeum és a művelődési ház működésében

Takarékossági intézkedések bevezetésére kényszerült a csornai Városi Művelődési Központ, Könyvtár és Múzeum. Az új rend október 17-től érvényes.

kisalfold.hu

A könyvtár szabadpolcos rendszerű kölcsönzéssel kedden, szerdán és csütörtökön reggel nyolctól délután ötig a művelődési központban tart nyitva. Előjegyzés alapján a teljes állomány elérhető és az egyéb könyvtári szolgáltatások is rendelkezésre állnak.

A múzeum múzeumpedagógiai foglalkozásai, Utazó Múzeum szolgáltatása az oktatási- és szociális intézmények, klubok,  számára továbbra is biztosított. A kutatószolgálatot online formában kérhetik az érdeklődők és a gyűjteményeket is online térben, speciális formában mutatják be.

A művelődési központ kedden, szerdán és csütörtökön reggel nyolc és délután öt között lesz nyitva, csökkentett térben. A rendezvényeket és a szakköri csoportok működését átmeneti időre felfüggesztik. A közönségszolgálat online és a megadott nyitvatartási időben vehető igénybe.

A további részletekről a három intézmény 0696/261-251-es, központi telefonszámán lehet érdeklődni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában