Háború Ukrajnában

2022.03.25. 10:30

Cégek fogtak össze Győrben, hogy segítsenek

Lipovics Tamás, az Innovatív Cégcsoport tulajdonosa köszöntőjével adtak át két újabb konténert Győrben, a Zrínyi utcai volt kórházépület udvarán.

kisalfold.hu

Összefogással a bajbajutottakért – A Magyar Vöröskereszt raktározásra fogja használni a mobil bokszokat. Fotó: Nagy Gábor

Fotó: NAGYGABOR

A Magyar Vöröskereszt raktározásra fogja használni a mobil bokszokat, beszerzésüket az Innovatív Group, a Büchl Hungária Kft., a HIS-Hungary Kft. és a Patent is támogatta. A cégek és a Vöröskereszt vezető képviselőin kívül jelen volt még dr. Pergel Elza alpolgármester és Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő is, aki hangsúlyozta: Győr mindennap ötösre vizsgázik segítségnyújtásból, amire nagyon büszke.

 

Nagyon sok adomány érkezik az ukrajnai menekülteknek, akiket a Zrínyi utcai egykori kórház területén helyeztek el. Jelenleg jelentős mennyiségű alapélelmiszer áll rendelkezésre, a menekültek ellátása zavartalan. Az önkormányzat arra kéri a támogatókat, hogy élelmiszert és más adományokat ne vigyenek erre a helyszínre. Az adományokat a Vöröskereszt (Nagy Imre út 28., hétfő-csütörtök: 7.30–16 óra, péntek: 7.30–13.30 óra, illetve a Baross-technikum, Bem tér 20., hétfő-péntek: 8–18 óra), a Magyar Máltai Szeretetszolgálat (Amadé László u. 1., hétfő-csütörtök: 9–16 óra, péntek: 9–11 óra), illetve a család- és gyermekjóléti központ (Mónus Illés utca 41., hétfő-péntek: 7.30–15.30 óra) gyűjti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában