Kisebb csoda történt a korfával

2022.02.06. 19:02

Megdöbbentő adat Rábapordányban

Elkészült idén is Rábapordány korfája, ami megdöbbentő adatot mutatott. Mint az a község közösségi oldalán közzétett információkból kiderült, egy év alatt közel 24 százalékkal fiatalodott a település.

kisalfold.hu

Rábapordány, a falu központja.

Az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is kiadja az önkormányzat a Rábapordányi Évközlőt, amiben fontos, a helyieket érintő közleményekről, eredményekről lesz szó, s melyet hamarosan eljuttatnak minden háztartásba. Még egy hasznos gondolat is felkerült az önkormányzat Facebook-oldalára, miszerint itt van az ideje a fák gallyazásának. Ezt a műveletet a vegetáció beindulása előtt kell elvégezni minden ingatlan­tulajdonosnak, mindamellett, hogy a növények ilyenkor tűrik legjobban.

 

Kérik, hogy a tulajdonosok nézzék át fáikat, bokraikat, hogy azok nem zavarják-e a közlekedők számára a kilátást, nem okoznak-e közelségükkel kárt másoknak, nem lógnak-e túlságosan a járdára, nem növekedtek-e veszélyes nagyságúra, illetve hogy nem veszélyeztetik-e valamelyik közszolgáltatást. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában