Széchenyi egyetem

2021.11.30. 12:31

Új epizóddal jelentkezik az Alumni Talk podcast

Már meghallgatható az Alumni Talk podcast harmadik epizódja, amelynek vendége ebben a hónapban Kokas Éva, a győri Generációk Művelődési Ház igazgatónője, és Kövecsesné dr. Gősi Viktória, a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Kar oktatási dékánhelyettese. A műsorban a Széchenyi-egyetem negyed évszázados karáról beszélgettünk.

Széchenyi István Egyetem

Az Apáczai Csere János Kar a Széchenyi István Egyetem történelmileg és kulturálisan Győr városába és a tágabb régióba jól beágyazott kara. A 1778-as megalapítása óta eltelt 243 év gerincét az a humánerőforrás-fejlesztési tevékenység jelentette, amely a pedagógusképzésben testesült meg.

Mára ugyanakkor egy dinamikusan fejlődő, a pedagógus képzésiterületeken túl, elsősorban a társadalom- és bölcsészettudományi diszciplínák felé nyitó képzési kínálat jelent meg a karon. Az Apáczai Kar múltjáról, jelenéről és jövőjéről a mai adásban Kokas Évával és Kövecsesné dr. Gősi Viktóriával beszélgettünk. Tartson velünk!

A harmadik epizódot ide kattintva hallgathatja meg:

https://soundcloud.com/user-350167283/alumni-talk-podcast-3-epizod-kokas-eva-gosi-viktoria

Mi a podcast?

A „podcast” szó az iPod és a broadcast (jelentése: közvetít, sugároz) angol szavak összeolvadásából keletkezett. A podcast egy olyan hanganyag (vagy videóanyag), amit készítője interneten tesz közzé. Olyan rádióadásszerű tartalom, ami feltöltést követően online érhető el. A közzétett epizódok nem csak meghallgathatóak, hanem általában letölthetőek is.

Témajavaslata van?

Ha megosztaná véleményét, vendégjavaslatait vagy témaötleteit az Alumni Talk podcast készítőivel, írja meg az [email protected] e-mail-címre. Múlt, jelen, jövő – Együtt megbeszéljük!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában