Több mint 3 milliót nyert a sportegyesület

2021.08.29. 11:07

Fejlesztés a győrladaméri sportegyesületnél

A pályázaton elnyert támogatásból a Sportegyesület eredmény kijelző táblát, padlóvédő burkolatot, padlótisztító gépet, vakondhálót és szivattyút tud finanszírozni.

Munkatársunktól

A Községi Sportegyesület Győrladamér 3 262 824 forint összegű vissza nem térítendő támogatást nyert el. A beruházási összköltség 4 350 436 forint. A pályázaton elnyert támogatásból a Sportegyesület eredmény kijelző táblát, padlóvédő burkolatot, padlótisztító gépet, vakondhálót és szivattyút tud finanszírozni.

BOS-Győrladamér Községi Sportcsarnok megfelelő tisztítását a beszerzett padlótisztító géppel, a terem padlójának megóvását az egyesületi és egyéb – önkormányzati, iskolai, óvodai -, sportesemények, rendezvények idejére padlóvédő szőnyeggel tudja biztosítani. A vakondháló a focipálya minőségi javulását szolgálja, mely a biztonságos mérkőzések feltétele. Az új nagyteljesítményű szivattyú a sportpálya öntözésének hatékonyságát segíti majd, az eredménykijelző tábla a sporteseményeink színvonalát fogja növelni – mondta el Pappné Kett Adrienn, Győrladamér polgármestere.

„A beszerzett eszközökkel egy minőségibb rekreációs teret tudunk biztosítani Győrladaméron, illetve a környező falvakban élők számára. A magas színvonalú közösségi tér lehetőséget ad sportrendezvényeink, illetve közösségi rendezvényeink megtartására, mellyel hozzájárulunk az egészséges, aktív életmódra-nevelés társadalmi céljainak megvalósításához” – hangsúlyozta a polgármester.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában