Várják a jelöléseket

2021.08.15. 15:00

Díjazzák a szociális munkát Mosonmagyaróváron

kisalfold.hu

A mosonmagyaróvári képviselő-testület idén is odaítéli a „Mosonmagyaróvár Város Kiváló Szociális Dolgozója” díjat és immár tizedik éve az „Önkéntes Szociális Munkáért” járó elismerő oklevelet. A „Mosonmagyaróvár Város Kiváló Szociális Dolgozója” díj annak a mosonmagyaróvári szociális intézménynél, illetve az önkormányzattal szerződésben lévő társaságoknál, az önkormányzati társulás működtetésében lévő intézményekben dolgozónak adható, aki legalább 10 éve a városban tevékenykedik és hosszú ideje kiemelkedő szociális munkát végez.

Elismerésre javasolhatók azok a magánszemélyek is, akik legalább 5 éve kimagasló önkéntes szociális munkát végeznek a városban. A javasolt magánszemélyek „Önkéntes Szociális Munkáért” elismerő oklevéllel jutalmazhatók.

A jelölésre jogosultak indoklással ellátott javaslatait legkésőbb szeptember 1., 16 óráig lehet elküldeni Mosonmagyar­óvár város polgármesterének címezve (Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal, 9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.). Részletes információ és a szükséges dokumentumok a www.mosonmagyarovar.hu honlapról elérhetők. További tájékoztatást Unger Annamária egészségügyi koordinátor nyújt a 96/577-817-es telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában