Média

2021.01.13. 16:02

Győrben és Mosonmagyaróváron is frekvenciát nyert a Katolikus Rádió

Győrben a 96,4 MHz-en, Mosonmagyaróváron a 99,7-en sugározhatnak.

MTI

Forrás: Pixabay

Kihirdette egy győri, egy mosonmagyaróvári, egy tihanyi és egy zalaegerszegi frekvencia közösségi használatára kiírt pályázat nyerteseit a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa e heti ülésén.

Az NMHH kommunikációs igazgatóságának szerdai, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a tanács nyertest hirdetett a Győr 96,4 MHz körzeti, a Mosonmagyaróvár 99,7 MHz, a Tihany 97,6 MHz és a Zalaegerszeg 104,4 MHz helyi vételkörzetű rádiós médiaszolgáltatási lehetőségek közösségi jellegű használatára kiírt pályázatokon.

A Katolikus Rádió Zrt. lett a nyertes a győri, a mosonmagyaróvári és a tihanyi frekvenciákon – az első kettőnél egyedül pályázott -, míg a zalaegerszegi eljáráson a szintén egyedül pályázó Mária Rádió Frekvencia Kft nyert.

A testület elvégezte a Nyíregyháza 106,8 MHz körzeti rádiós médiaszolgáltatási lehetőség közösségi jellegű használatára benyújtott ajánlatok alaki vizsgálatát, és pályázati nyilvántartásba vette a Médiahíd Kft.-t – tették hozzá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában