A flotta 10 százaléka megújult

2020.10.30. 16:35

13 új hivatali járművel gazdagodott a Győr-Moson-Sopron megyei Kormányhivatal – fotók

Az ünnepélyes keretek között adtak át tizenhárom új autót pénteken a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal részére. A hivatal pénzügyi osztályának főosztályvezetője, Szieber Anita elmondta, hogy ezzel, a kormányhivatal géppartjának közel tíz százaléka újult meg. Az eseményen Nagy István agrárminiszter kiemelte, hogy a minőségi munkavégzéshez minőségi eszközökre van szükség, ezek a járművek pedig 21. századi körülményeket biztosítanak. Beszédet mondott még Széles Sándor kormánymegbízott és Simon Róbert Balázs, országgyűlési képviselő.

kisalfold.hu

2020.10.30.Kormnyhivatali gpjrmvek nneplyes tadsa.Kpen:B-j:Simon Rbert Balzs orszggylsi kpvisel,.Dr. Nagy Istvn agrrminiszter,:Szles Sndor kormnymegbzott.Gyr.Fot:Huszr Gbor,Kisalfld

Fotó: Huszar Gabor

Nagy István agrárminiszter szerint a mai nap mérföldkő volt az agrár-közigazgatás számára. Országosan megújult a kormányhivatal gépjárműflottája. A korábbiaktól eltérően ezeket az autókat nem bérlik, hanem a tulajdonukba kerültek. A tizenhárom új autó beszerzése a Vidékfejlesztési programban valósul meg – mondta.

Hangsúlyozta: a 21. század kihívásaira reagálva a közigazgatásnak is követnie kell a versenyszféra fejlődését. A gépkocsipark fejlesztése is hozzájárul az elkötelezett szakemberek megtartásához.

 

Simon Róbert Balázs, a térség országgyűlési képviselője hangsúlyozta: a munkahelyi ösztönzési rendszerbe a munkakörülmények javítása is beletartozik. Kiemelte: a kormányhivatal több győri épülete is megújult a közelmúltban, a beszerzett gépkocsik pedig a gyors, precíz és pontos munkavégzést segítik.

Szeiber Anita a kormányhivatal pénzügyi és gazdálkodási főosztályvezetője a beszerzést ismertetve elmondta: az agrár-vidékfejlesztési főosztály részére hat hibrid Suzuki Vitara és négy Toyota Hilux terepjárót szereztek be 70 millió forint értékben, az építésügyi és örökségvédelmi főosztály tízmillió forint értékben két Skoda Fabiát, míg a családtámogatási és társadalombiztosítási főosztály egy ötmillió forint értékű Skoda Fabiát kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában