Jó hír a vásárlóknak

2020.06.12. 12:16

Új átvételi pontot nyit Győrben az IKEA

A győri Átvételi Pontot a soroksári IKEA áruház látja el.

kisalfold.hu

Fotó: Shutterstock

A vásárlók június 12-től tudnak élni azzal a lehetőséggel az IKEA.hu weboldalon, hogy Győrbe kérjék rendelésük kézbesítését. 2020. június 16-án, kedden pedig már át is vehetik az első küldeményeket. A helyszínen minden higiéniai és biztonsági előírás érvényben lesz. A győri Átvételi Pontot a soroksári IKEA áruház látja el.

Azoknak, akik a termékeket az IKEA.hu weboldalon rendelik meg, és a „Kattints és Vedd át” szolgáltatást választják, ezentúl lehetőségük lesz a megrendelésüket közvetlenül Győrben átvenni. Ez a szolgáltatás eddig csak az áruházakban, valamint a soroksári és budaörsi Csomagpontokon történő átvételt tette lehetővé. Az Átvételi Pont keddtől péntekig 11:00 és 18:00 óra között lesz nyitva.

Az Átvételi Pont Győrben a VGP Parkban, a Körtefa utca 6. szám alatt található. Könnyen elérhető az egész régió vásárlói számára, akiknek így a vásárlás lebonyolításához nem kell elutazniuk a budapesti vagy budaörsi IKEA áruházakig, mellyel legalább egy 100 km-es, másfél órányi utazást spórolnak meg.

A szolgáltatás ára a megrendelt áru össztömege szerint változik. 3990 Ft-tól kezdődik a 90 kg-ot meg nem haladó megrendelések esetén, a 90-200 kg-ig terjedő termékekért 5990 Ft-ot kell fizetni, a legmagasabb ár pedig 9990 Ft, a 200 kg-ot meghaladó megrendeléseknél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában