Tájékoztató

2020.06.12. 16:00

A győri Petz kórházban részlegesen, a Soproni Gyógyközpontban teljesen feloldják a látogatási tilalmat

Péntektől lehet látogatni a soproni betegeket, Győrben hétfőtől jön az enyhítés.

kisalfold.hu

Fotó: CSAPO BALAZS

A kórház közleménye szerint a Nemzeti Népegészségügyi Központ csütörtökön hozott határozata alapján a mai nappal, azaz június 12-vel feloldják a teljeskörű látogatási tilalmat a Soproni Gyógyközpontban – írja a sopronmedia.hu.

Az intézményben – hasonlóan az ország többi egészségügyi intézményéhez – március 8. óta volt teljeskörű látogatási tilalom, miután az országos tisztifőorvos az új típusú koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása miatt ezt határozatban rendelte el.

A győri Petz kórházban hétfőtől oldják fel részlegesen a látogatási tilalmat.

A szülő nő mellett a megfelelő járványügyi intézkedéseket betartva egy fő hozzátartozó tartózkodhat, újra lehetőség van tehát az apás szülésekre is. A beteglátogatást is korlátozottan, de engedélyezik. Betegenként maximum 2 regisztrált látogató érkezhet 14 és 15 óra között, a járványügyi ellenőrzések fenntartása mellett.

„A bejáratoktól (A1, A2, E) kordonok/biztonsági szolgálat által meghatározott, ellenőrzött úton és módon, pre-triázs (elsődleges szűrő állomás) után, előzetes kockázatbecslést és regisztrálást követően. Erre jelentkezni 13.30 és 14.30 között lehet itt: fogadóépület I. emelet, A1 és A2 bejárat, C épület földszinti aula, E épület aula” – jelezték a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában