Fejlesztés

2020.04.03. 17:38

Átadták a leendő szolgáltatóház munkaterületét Kapuváron

Az önkormányzat közel 267 millió forint támogatást nyert a szolgáltatóház kialakítására.

Kapuvár Városi Önkormányzat “Szolgáltatóház kialakítása Kapuváron” című pályázata az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból vissza nem térítendő támogatás formájában 266.990.476,-Ft támogatást nyert.

Április 2-án a Kapuvári Önkormányzat Kistermében az Önkormányzat, a kivitelezők és a hatóságok képviselőinek részvételével munkaterületi átadás-átvételi eljárást tartottak, mely következményeként elindulhat a Szolgáltató ház építése Kapuvaron, az Ipartelepi út 30. szám alatti ingatlanon.

Kapuvár Városi Önkormányzat a kapuvári ipari parkban, a tulajdonában lévő telken kíván egy – a város szolgáltatóházaként működő – iroda-raktár épületet építeni. A tervezett épület a helyi építési szabályzatban előírt oldal- és előkert betartásával, a belső közlekedési utak tervezett nyomvonalának figyelembe vételével és parkolók elhelyezésével fog megvalósulni. A szolgáltatóház építésének célja, hogy a helyi vállalkozásoknak teret, infrastruktúrát biztosítson működésükhöz. Az épület a telken szabadon álló beépítéssel kerül elhelyezésre a szükséges védőtávolságok betartásával. Az ingatlan az Ipartelepi út felől közelíthető meg. A belső úthálózat kialakítása biztosítja az épület személy- illetve teher gépjárművel való körüljárhatóságát. Az épület dolgozói, illetve az ügyfelek személygépkocsijai részére az épület északnyugati oldala mentén parkolók kerülnek kialakításra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában