Bricky Way 2020

2020.03.04. 12:04

Újra legókiállítás nyílik a győri Mobilisben a hétvégén

A látogatók 15 kiállító építményeit csodálhatják meg a legkülönbözőbb témákban.

kisalfold.hu

Az első Legókiállítás kapcsán annyi pozitív visszajelzés érkezett, hogy a hétvégén újra ellátogatnak Győrbe a színpompás kocka építmények. A látogatók 15 kiállító építményeit csodálhatják meg a legkülönbözőbb témákban. Lesznek autók, vonatok, Star Wars témájú alkotások, sőt egy olyan város is érkezik, amit készítője már 1990-óta épít és szépít. A kiállítás különlegessége az, hogy ezek nem a játékboltokból ismert modellek, hanem saját tervezésű alkotások.

Természetesen nem csak nézelődni lehet majd. Számos kiállító interaktív asztallal készül, ahol ki lehet próbálni a Legó építményeket, vonatokat és távirányítós autókat. Ezen kívül a rendezők mind a két nap nyereményjátékkal várják a látogatókat, aminek keretében elrejtett kis figurákat kell keresni a kiállításon. Akik pedig kedvet kapnak az építéshez, vagy már csak néhány darabot keresnek a saját alkotásukhoz, az alkatrész börzén kedvükre válogathatnak a kockák közt.

A győri Legókiállítás szombaton és vasárnap is 10 órától 18 óráig várja az érdeklődő felnőtteket és gyerekeket egyaránt.

Belépő árak:

- Gyerek (14 éves kor alatt): 1000 Ft

- Felnőtt: 1500 Ft

- 3 éves kor alatt a belépés ingyenes

A kiállításon 14 éven aluli gyermekek csak felnőtt kíséretében tartózkodhatnak!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában