Győr és környéke

2018.03.06. 11:14

Megmutatjuk, hogyan lehet okostelefonnal buszt vezetni Győrben - videó

Legókiállítás nyílik a Mobilisben a hétvégén, ahol nem csak nézelődni, játszani is lehet: irányíthat vonatokat, vezethet buszt. Hogy miért is jó legózni, arról Horváth Gábor főszervezőt kérdeztük.

Szükösdi Judit

Beköltöznek a kis építőkockák a Mobilisbe a hétvégén, Magyarországról és Németországból érkező kiállítók hozzák magukkal saját, egyedi Lego építményeiket.


A főszervező [namelink name="Horváth Gábor"]  videónkban beszél a részletekről, és megmutatja azt is, hogyan lehet okostelefonnal irányítani a legóból épített buszát:

 

Legókiállítás nyílik a Mobilisben a hétvégén

Legókiállítás a Mobilisben


​Történelmi jelenetek, városok, kastélyok, műszaki csodák, vicces kis alkotások és egy 30 méter hosszú, 2 állomással rendelkező és szinte az egész rendezvényt behálózó vasúti pálya, melyen folyamatosan járnak majd a vonatok - legókiállítás nyílik március 10-én és 11-én a Mobilisben.


Játszani is szeretnél? Irányíthatsz vasúti forgalmat, vezethetsz távirányítós buszt, kipróbálhatod magad agytornáztató játékokban és részt vehetsz egy nyereményjátékban is!


További információk, jegyárak ide kattintva >>

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!