Vádemelés

2024.03.07. 11:02

Stoppoló 16 éves lányt simogatott egy sofőr Esztergomban

Szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat az Esztergomi Járási Ügyészség azzal a sofőrrel szemben, aki kiskorú stoppos lányt akarata ellenére simogatott.

Kisalföld.hu

Illusztráció

Forrás: Schutterstock

A vádirat szerint a büntetlen férfi  2022. novemberében Esztergom, Csenkei híd környékén személygépkocsijába a jobb első ülésre felvette 16 éves utasát.

A lányt Esztergom másik részére vitte, de útközben a combját kezdte simogatni. A sértett nemi szerve felé közeledett a kezével, amikor azt majdnem elérte, a fiatal elhúzódott és eltolta a férfi kezét. Az elkövető ezután is folytatta a simogatást, szexuális kapcsolatra és szeszesital fogyasztására kérte.

A sofőr amikor legközelebb is összetalálkozott a sértettel, próbált hozzá közeledni, a lány viszont minden alkalommal visszautasította.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfival szemben pénzbüntetést szabjon ki, valamint tiltsa el minden olyan foglalkozástól és tevékenységtől, amellyel tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel foglalkozna.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában