Beismerte

2024.03.19. 13:12

Megkéselte főnökeit a fia szeme láttára egy magyar kamionsofőr Ausztriában

Gyilkossági kísérlettel gyanúsítják az 56 éves magyar férfit, aki szombat este egy stájerországi autópálya-pihenőben késsel megszúrta két főnökét.

Kisalföld.hu

Forrás: ORF

A rendőrség szerint az 56 éves sofőr az őt alkalmazó fuvarcég 62 éves magyar tulajdonosával és annak annak 34 éves fiával különbözött össze egy megrongált teherautó miatt.

Miközben a fiatalabb főnök a Deutschfeistritz melletti pihenőben a teherautó sérüléseit vizsgálta, az 56 éves férfi megütötte, majd egy zsebkéssel megszúrta őt és a segítségére siető édesapját is. A sofőr ezután az őt kísérő 29 éves fiával beszállt a teherautóba, és elhajtott.

A rendőrséget az autópálya-pihenő benzinkútjának alkalmazottja riasztotta. A rendőrök az A9-es autópályán fogták el a gyanúsítottat, aki beismerte tettét.

A két megszúrt magyart a Tartományi Kórházba szállították. A 62 éves férfi az éjszaka sürgősségi műtéten esett át. 34 éves fia könnyű sérüléseket szenvedett, ő már elhagyhatta a kórházat - írja a volksgruppen.orf.at.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában