Március 15.

2024.03.16. 10:06

Elismerések a nemzeti ünnepen - Három vármegyei kitüntetett

Előléptetések ismertetése és elismerések átadása is a része volt a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ünnepi állománygyűlésének, amelyet az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékére tartott a szervezet.

Kisalföld.hu

Az ünnepi műsort és beszédet követően dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, főigazgató elismeréseket adott át a kiváló teljesítményt nyújtó munkatársaink számára.

Győr-Moson-Sopron vármegyéből három kollégánk részesült elismerésben:

Dr. Pintér Sándor Magyarország belügyminisztere hosszú időn át végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként tűzoltósági tanácsosi címet adományozott Pintér András tűzoltó törzszászlósnak, a Győri Hivatásos Tűzoltóparancsnokság szerparancsnokának.

Dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy a szolgálati feladataik kiemelkedő teljesítéséért soron kívül alezredessé előléptette Szűcs-Ádám Mihály tűzoltó őrnagyot, a Vármegyei Főügyeleti Osztály ügyeletvezetőjét, valamint pénzjutalomban részesítette Pleszinger Edina Csilla, rendvédelmi alkalmazottat, a vármegyei igazgatóság titkárnőjét. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában