Lezárták a nyomozást

2024.03.27. 12:50

Csornai gyilkosság: ismert vállalkozó volt az áldozat - Videó

Cs. Kovács Attila

Forrás: Kisalföld archív

Mint arról beszámoltunk, közel egy év után lezárták a nyomozást. Vádemelési javaslattal fejezték be a győri nyomozók a 22 éves férfival szemben lefolytatott büntetőeljárást.

Tavaly áprilisban megrázta a csornaiakat a gyilkosság híre. Egy városszerte ismert vállalkozó volt ugyanis a tragédia áldozata.
A Kisalföld akkor a helyszínen szerzett információkat: szomszédok, illetve az áldozat ismerősei találgatták, mi történhetett és miért. Kiderült, hogy a férfit szerettei kezdték el keresni, miután hosszú ideig nem tudtak vele kapcsolatba lépni telefonon.
A Felsőszeri lakótelepi lakásba, ahol élt, sem tudtak bejutni, ekkor értesítették a rendőrséget. Végül a tűzoltók törték be a lakás egyik ablakát és így jutottak be és tárult szemük elé a szörnyű látvány. 
A helyiek találgatták, ki lehetett az elkövető és a figyelem gyorsan a később aztán elfogott ismerősre terelődött. Napokon belül ki is derült, hogy valóban ő volt az, aki kioltotta a 39 éves vállalkozó életét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában