Baleset

2024.02.13. 14:35

Személyautó és vonat ütközött Écsnél - fotók, videó

A vonat utasai közül senki sem sérült meg.

Kisalföld.hu

16.20 - A helyszínről három könnyebb és egy súlyos sérültet szállítottak kórházba további megfigyelés és vizsgálatok céljából - közölte a mentőszolgálat.

15:30 - Vendégmunkások a sérültek

Egy cseh honosságú vendégmunkásokat szállító kisbusz, Pannonhalma irányából a tilos jelzés ellenére behajtott közút-vasút átjáróba, és összeütközött a Veszprém-Győr útirányon közlekedő menetrendszerinti személyvonattal. A baleset során a kisbusz sofőrje és utasai megsérültek, őket a mentők kórházba szállították.

Az eset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja, a szemle, valamint a műszaki mentés jelenleg folyamatban van - közölte megkeresésünkre a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Korábban írtuk:

Összeütközött egy személyautó és egy Veszprém és Győr között közlekedő vonat Écs közelében, a 82122-es út 1-es kilométerénél. A helyszínre riasztott pannonhalmi és győri hivatásos tűzoltók átvizsgálják a szerelvényt. Az utasokat pótló buszokkal fogják szállítani a helyszínelés és a műszaki mentés befejezéséig - közölte a katasztrófavédelem.

Écs közelében egy jól működő, tilos jelzést mutató fény- és félsorompós vasúti átjáróban a Veszprémből Győrbe 11:44–kor elindult személyvonat (39515) összeütközött egy gépjárművel.  A vonaton utazók közül senki senki sem sérült meg. A helyszínelés ideje alatt – várhatóan késő délutánig – Győrszabadhegy és Pannonhalma között nem közlekedhetnek a vonatok.  Vonatpótló busz szervezése folyamatban van. A Győr–Veszprém vonalon hosszabb eljutási időre kell számítani - tájákoztatott a Mávinform kedden 13:48 órakor.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában