Borzalmas éjszaka

2024.01.05. 07:25

Kamion és személyautó borult lángba az M1-es autópályán Börcsnél - Ketten vesztették életüket a tragikus balesetben - képek

Belehajtott egy kamionba, és kigyulladt egy személyautó az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Börcs térségében, a 135. és a 136. kilométer között.

Kisalföld.hu

Forrás: Katasztrófavédelem

9.42 - A mentők tájékoztatás szerint két ember vesztette életét az éjszakai balesetben az autópályán

Az M1-es autópályán közlekedett Hegyeshalom felől Budapest irányába egy BMW típusú személygépkocsi 2024. január 5-én 1 óra körül. Börcs külterületéhez érve – eddig ismeretlen okok miatt – neki ütközött az előtte haladó kamionnak, ezt követően a személyautó kigyulladt. A balesetben a BMW sofőrje, illetve egy utasa életét vesztette - tette hozzá a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

Forrás: Katasztrófavédelem

Péntek, 7.19 - Reggelre szűnt meg a forgalomkorlátozás az M1-esen Börcsnél

Az autópálya Budapest felé vezető oldalán ismét mindkét sávban haladhat a forgalom - adta hírül a rendőrség. A baleset sérültjeiről egyelőre hivatalos információ nincs.

Korábban

"Belehajtott egy kamionba, és kigyulladt egy személyautó az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Börcs térségében, a 135. és a 136. kilométer között. A tűz a kamionra is átterjedt, teljes terjedelmében ég a jármű raktere.

Forrás: Katasztrófavédelem

A győri, a lébényi és a mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltják a lángokat. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett sztrádaszakaszt teljes szélességében lezárták" - közölte a katasztrófavédelem.

"Az Ausztria felől érkezők a 142. kilométerszelvénynél, Lébénynél tudják elhagyni az autópályát, és Győr nyugati részénél,  a 129. kilométerszelvénynél tudnak visszatérni az útszakaszra. 

Kérjük a balesettel érintett útszakaszon közlekedőket, hogy a további balesetek elkerülése érdekében fokozott figyelemmel és türelemmel vezessenek! Torlódásra, és lassú haladásra kell számítani!" - írta a rendőrség a hivatalos oldalán.

Forrás: Katasztrófavédelem

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában