Ön látta az esetet?

2024.01.21. 08:07

BMW-nek tolatott a bevásárlóközpont parkolójában, majd angolosan távozott a figyelmetlen sofőr Győrben

Két kisebb koccanás után nem vállalták a felelősséget a balesetek okozói Győrben.

Kisalföld.hu

Fotó: Kisalföld-archívum

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel közlekedett 2024. január 14-én 18 óra és január 15-én 9 óra közötti időben Győrben, a Major utcában, az Arató utca felől a Kismegyeri út irányába. Feltehetően relatív gyorshajtásából kifolyólag nekiütközött a mellette korábban leparkolt kék színű Citroen típusú személygépkocsi bal elejének, majd a helyszínről megállás, valamint adatai hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Ismeretlen személy 2024. január 12-én 8 óra és 19 óra között közlekedett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel Győrben, a Budai út 1. szám alatt található bevásárlóközpont parkolójában. Vélhetően hátramenetet hajtott végre, amelynek során nekiütközött egy szabályosan várakozó BMW típusú személygépkocsinak, amelyben kárt okozott. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon - közölte a rendőrség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában