Tragédia

2023.10.27. 09:04

Frissítve: Elhunyt az az ember, akit elgázolt a vonat Győr-Szabadhegyen

Kisalföld.hu

Fotó: Olvasó

9:20 - Újra közlekednek a vonatok

Győr és Győrszabadhegy között ismét közlekedhetnek a vonatok, 9:15-kor befejezték a helyszínelést a korábban történt balesetnél. Hosszabb menetidőre, kimaradó járatokra még lehet számítani, a Győr–Celldömölk és a Győr–Veszprém vonalon a menetrend szerinti közlekedés fokozatosan, a délelőtti órákban állhat helyre. 
A menetrend szerint Győrből 8:13-kor Veszprémbe és a Veszprémből 11:35-kor Győrbe induló személyvonat (39522, 39515) helyett Veszprém és Zirc között pótlóbusz közlekedik - közölte a Mávinform

8:30 - Hosszabb utazási időre kell számítani a péntek délelőtti órákban a Győr-Celldömölk és a Győr-Veszprém vasútvonalon, miután a Celldömölkről Győrbe tartó vonat elgázolt egy embert Győr és Szabadhegy között - közölte a Mávinform a honlapján.

A tájékoztatás szerint a vonatpótlás szervezése folyamatban van.
Hozzátették: a Celldömölk-Győr és Veszprém-Győr vonalon közlekedő Helikon InterRégió és a személyvonatok Győr Szabadhegyig közlekednek és onnan is indulnak.
Győrben a Volánbusz 5-ös járatán visszavonásig elfogadják a vasúti jegyeket és bérleteket a Révai Miklós utca és a szabadhegyi vasútállomás között.

Németh Ramóna, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy a baleset Szabadhegy és Gyárváros között történt a nyílt vasúti pályán. A vonaton mintegy nyolcvanan utaztak, a győri hivatásos tűzoltók segítettek az utasoknak biztonságosan leszállni a szerelvényről.
Az MTI információi szerint az elgázolt ember meghalt. 

Korábban írtuk:

Elgázolt egy embert egy személyvonat Győrben. A vonaton mintegy nyolcvanan utaztak, a győri hivatásos tűzoltók segítettek az utasoknak biztonságosan leszállni a szerelvényről - közölte a katasztrófavédelem.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában