Kékfény

2023.09.27. 07:57

Vádemelés Oroszlányban

A tizenhárom és tizenhat éves fiúk 2022. november 15-én este egy oroszlányi parkban szóváltásba keveredtek a hajléktalan férfival, akit apró kavicsokkal dobáltak, sértegettek, majd bántalmazni kezdték.

Kisalföld.hu

Fotó: ügyészség

Az egyik fiatal egy faággal, a másik pedig tenyérrel ütötte meg a padon ülő sértett arcát. Amikor a sértett segítségért kiabált, a fiúk elszaladtak, de mivel nem érkezett segítség, még három alkalommal bántalmazták a sértettet.

A legutolsó rúgást az egyik fiatal a telefonjával videóra vette. A hajléktalan férfinak megsérült a szeme, a keze, az arca, eltörtek a bordái és az orra. A sorozatos bordatörések miatt a sértett életveszélyben volt. Az ügyészség indítványozta, hogy az idősebb fiút fiatalkorúak fogházbüntetésére ítélje a törvényszék, társát pedig bocsássa próbára és álljon pártfogó felügyelet alatt. A felvételen: a fadarab, mellyel a sértettet bántalmazták.

Fotó: ügyészség

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában