Korrepetálásnak indult

2023.09.19. 18:45

Győrben zárul a botrányos ügy - A tanár elcsábította 15 éves tanítványát és szexuális kapcsolatot létesített vele

A Győri Fellebbviteli Főügyészség a büntetés súlyosítását indítványozta annak a férfinak az ügyében, aki tanítás helyett szexuális kapcsolatot létesített egy kiskorú lánnyal.

Kisalföld.hu

A vád szerint 2019 nyarán interneten keresztül – magát mérnöknek feltüntetve – matematika korrepetálásra adott fel hirdetést a székesfehérvári férfi. A szülők beíratták a 15 éves lányukat a különórára, amit a vádlott a megyeszékhelyen található lakásában tartott. Kihasználva az együttléteket, az élettársi kapcsolatban élő „tanár” a lánnyal szexuális kapcsolatot alakított ki. Miután az édesanya észrevette a lánya és a férfi közötti üzenetváltásokat és megbotránkozott azok tartalmán, közölte, hogy vége a különóráknak. A korrepetáló "tanár" azonban folytatta a lánnyal a szexuális viszonyt.

Fotóillusztráció: Kisalföld-archívum

A tapasztalatlan és naiv fiatal lányt manipulálta, érzelmileg befolyásolta. Az aktusok során egyre durvább cselekmények elvégzésére, eltűrésére kényszerítette a kiskorót. Megalázta, bántalmazta. A férfi hatására a sértett a korábbi jó tanulmányi eredményeit lerontotta, családjától eltávolodott. Függőségi, alárendeltségi viszonyba került a vádlottal. A szülők 2019. decemberi számonkérésekor a lányuk még tagadta a kapcsolatot, azonban néhány hónap múlva az egyik rokonának beszámolt a történtekről.

A Székesfehérvári Törvényszék a férfit folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt 8 év fegyházbüntetésre és 8 év közügyektől eltiltásra ítélte. Az ítélet ellen az ügyész súlyosításért, míg a vádlott és védője felmentésért fellebbezett. Végleges döntést a Győri Ítélőtábla hoz majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában