Krimi

2023.08.30. 09:28

Gumikalapáccsal támadott autószerelő ismerősére a 27 éves férfi egy Győr melletti településen

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy 27 éves férfival szemben, aki egy korábbi ügy miatt verte meg autószerelő ismerősét még tavaly decemberben az egyik Győr melletti településen.

Kisalföld.hu

Illusztráció -

Forrás: Pixabay

A férfi számonkérte az autószerelőt egy korábbi, szerinte szakszerűtlen javítás miatt. A sértett épp egy gépkocsi alváza alatt dolgozott. A vádlott felkapott egy gumibevonatú kalapácsnyelet és azzal kétszer megütötte a szerelő lábát, majd, miközben próbált kimászni a jármű alól, a fejére is kapott egy ütést.

A sértettnek az ütésektől nyolc napon belül gyógyuló sérülései lettek, azonban az eszköz és a támadott tesztrészek miatt fennállt a reális lehetősége a súlyosabb sérülés bekövetkezésének. A támadó korábban már kapott felfüggesztett szabadságvesztést súlyos testi sértés miatt.

Az ügyészség a férfival szemben súlyos testi sértés kísérlete miatt emelt vádat, amiért három évig terjedő szabadságvesztés büntetés is kiszabható.

Az ügyben a nyomozást a Győri Rendőrkapitányság munkatársai végezték, az érdemi döntést pedig várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában