Elismerések

2023.07.06. 17:49

Jutalom a rendőröknek Sopronban - fotók az állománygyűlésről

Kiemelkedő szakmai munkájuk elismeréseként dicséretben és jutalomban részesültek a Soproni Rendőrkapitányság munkatársai. Az ünnepélyes állománygyűlésen összesen ötven rendőrségi dolgozót díjaztak.

Varga Henrietta

A jutalmakat, melyeket a soproni önkormányzat támogatott, a Soproni Rendőrkapitányság dísztermében tartott eseményen csütörtökön Herczeg Zoltán rendőr alezredes, a Soproni Rendőrkapitányság vezetője, Farkas Ciprián, Sopron város polgármestere és dr. Simon István, alpolgármester adta át.

- A rendőrség dolgozóinak szakmai hozzáállása és elhivatottsága példamutató. A soproni önkormányzat minden évben 12 millió forinttal támogatja a Soproni Rendőrkapitányság munkáját, tesszük mindezt azért, mert elkötelezettek vagyunk a város közterületein a rend és a biztonság megőrzésére és fenntartására. Úgy gondolom, hogy a Soproni Rendőrkapitányság minden munkatársa magas szinten teljesíti azt a szolgálatot, amelyet a soproniak érdekében tesznek. Helyt állnak a mindennapokban, óvják, védik a város lakosságát - mondta Farkas Ciprián polgármester.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában