Kékfény

2023.06.20. 21:20

Ön látta ezeket a baleseteket? Győri cserbenhagyókat keres a rendőrség

Három autós is "köddé vált", miután balesetet okozott Győrben.

kisalfold.hu

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel közlekedett 2023. június 4-én 0 óra és 15 óra közötti időben Győrben a Sugár úton a Kisvasút út előtti szakaszon. Közlekedése során járművével egy kerítés oldalának ütközött, amely ettől megrongálódott, majd a helyszínről megállás, valamint adatai hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

2023. május 18-án 12 óra és 15 óra közötti időben ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel közlekedett Győrben, a Királyszéki úti bevásárlóközpont parkolójában.  A várakozóhelyről történő kiállása során nekiütközött a mellette korábban leparkolt Mercedes típusú személygépkocsi hátsó részének. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú fehér színű gépjárművel közlekedett 2023. június 6-án 15 óra körüli időben Győrben a Jereváni úton az Erfurti út felől a Tihanyi Árpád út irányába. Haladása során a Jereváni út 38. szám előtt a kijelölt gyalogosátkelőhelyen – figyelmetlenségéből kifolyólag - nem biztosított elsőbbséget a zebrán gyalogosan átkelő nőnek, és járműve bal oldalával nekiütközött.  Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában