Amatőr tolvajok a budin

2023.06.05. 14:07

Ilyen bűntényről sem hallottunk még - Győri nyilvános WC-t tört fel két férfi, pénzt nem szereztek, de nagy kárt okoztak - fotók

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik a két ismeretlen férfi azonosításához.

kisalfold.hu

A Győri Rendőrkapitányság lopás vétsége kísérlete elkövetése miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján, vélhetően a képeken látható ismeretlen fiatalemberek gyanúsíthatók azzal, hogy 2023. május 25-én 1 óra 40 perc körül Győrben, a Bem téren lévő parkban található nyilvános WC ajtaját megfeszegetve oda bementek, és ott a pénzkazettát próbálták kinyitni, azt megrongálták, azonban a benne lévő készpénzhez nem fértek hozzá. Az eddigi információk szerint lopási kár nem keletkezett, azonban a rongálással a férfiak körülbelül 120 ezer forint kárt okoztak - közölte a rendőrség.

Fotó: Police.hu

A feltételezett elkövetőkről a közelben lévő biztonsági kamera felvételeket készített.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (Győr, Zrínyi utca 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es telefonszámot, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 112-es központi segélyhívó számok valamelyikét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában