Beszerző körúton kapták el

2023.06.16. 08:15

Elf Bart árult az iskolásoknak a győri diák, a navosok közbeléptek

Saját iskolatársainak is árulta Győrben az egészségre fokozottan ártalmas Elf Barokat az a győri középiskolás, akit a napokban fogtak el a pénzügyi nyomozók - írta közleményében a NAV.

kisalfold.hu

Illusztráció -

Forrás: MW Archív

Fotó: Kiss Annamarie

A pénzügyőrök eljutottak egy 18 éves középiskolás fiatalhoz, aki Győrben a saját iskolatársainak is huzamosabb ideje árulta a manórudakat.

A Bevetési Igazgatóság járőrei az elkövetőt budapesti árubeszerző útjáról hazafelé tartóztatták fel, a helyszínen a nyomozókkal közösen átkutatták az autóját. 

A pénzügyőrök a díler kocsijának gyári üregeibe rejtve különféle zárjegy nélküli jövedékiadó-köteles termékeket: Elf Barokat és cigarettát találtak.

A fiatal győri iskolás elfogásával párhuzamosan a pénzügyi nyomozók a budapesti „elosztó” lakásán is kutatást tartottak, ahol több mint 1 000 darab, ismeretlen eredetű, adózatlan Elf Bart és 2 600 szál cigarettát is találtak. A pénzügyőrök a jogsértő jövedéki termékeken túl, 11 millió forint és 2 500 euró készpénzt is lefoglaltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában