Látta valaki?

2023.05.16. 20:11

Gyalogost gázolt egy piros autó Győrben

Gyalogost gázolt el egy piros színű személygépkocsi Győr belterületén, a rendőrség az autó vezetőjének, illetve a baleset szemtanúinak jelentkezését kéri.

kisalfold.hu

Forrás: police.hu

Győrben, a Pannónia utcában sétált egy 58 éves győrasszonyfai férfi május 14-én 8:45 körül. A Szent Imre úti kereszteződéshez érve, átkelés közben balról – a József Attila utca irányából – érkező, ismeretlen piros színű gépjármű elütötte. A balesetben a gyalogos megsérült, azonban az autó sofőrje megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott - írta honlapján a rendőrség.

A rendőrség kéri, hogy az ismeretlen gépkocsivezető, aki a piros színű járművet vezette, illetve aki a balesetet látta, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon Közlekedésrendészeti Osztályán (Győr, Szövetség utca 17.). Névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, továbbá a 112-es központi segélyhívó számok valamelyikét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában